Heldere productinformatie

Hart voor de zaak én voor de klant. Dat betekent óók: een duidelijke beschrijving van de producten. Media 73 doet zijn best om alle producten zo goed mogelijk aan u te tonen, in zowel woord als beeld. Heeft u daarop nog een aanvullende vraag? Laat het ons weten, wij beantwoorden ‘m graag!

 

Zorgvuldige verzending

Mooie producten verdienen een snelle en zorgvuldige verzending. Daarom laten we dit verzorgen door PostNL. Uw aankoop op werkdagen vóór 22.00 uur (tenzij anders vermeld) verlaat dezelfde dag nog ons magazijn. Normaliter is deze een dag later op de door u aangegeven plaats van bestemming. Ook in België. In Duitsland en elders in Europa kan de levering iets langer duren.

Nadat uw bestelling is afgerond, ontvangt u een Track & Trace code. Vanaf een besteding boven 75 euro is uw bestelling verzendkostenvrij. Tip: zoekt u meerdere producten? Combineer deze dan in één bestelling! Zie verder de informatie over de kosten en verzenden op de betreffende website.

 

Retour? Dat kan!

Een bestelling mag u tot 14 dagen na ontvangst annuleren, om welke reden dan ook. Hierna heeft u nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U ontvangt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug en u betaalt alleen de kosten voor retour van huis naar webwinkel. Zie verder ook de voorwaarden en nadere informatie op de site van de betreffende Media 73-webwinkel.

 

Betalen – zoals u het wilt

In onze webshops bieden we u diverse betalingsmogelijkheden. Voor uw gemak. U kunt de methode gebruiken die u zelf het handigst vindt: iDeal, Paypal (inclusief credit card), overboeken of èM! payment. Van direct online betalen tot betalen binnen 14 dagen na ontvangst. Dit laatste is overigens alleen voor Nederlandse klanten beschikbaar. Zie ook de toelichting bij elke webshop.